Male Multiple Orgasm
Discover your full Abilities!

Stay Hard as Steel!!!

Laughably Small Penis?
Enlarge it At Home
Using Just Your Hands!

Want a bigger penis?
Enlarge it At Home
Using Just Your Hands!

Nicht en neef…

to Bertdam blog   to recent blogs

By Bertdam [Ignore] at 09,Apr,18 15:08   Pageviews: 27

Mijn nicht Gea (61) die ik dus al mijn hele leven ken is altijd wel een leuke meid om te zien en menig vriend heeft haar geprobeerd in bed te krijgen wat een enkeling ook lukte.
Maar verder dan een zoen op haar wang ben ik nooit gekomen.
Als ik de titel van dit verhaal verder af zou maken word het ”NEEF EN NICHT VRIJT ALLICHT” maar bij mij en Gea ging dat niet op althans wij hadden nog nooit seks met elkaar gehad.
Niet dat dat aan mij lag ik fantaseerde er regelmatig Lustig op los en in mij jonge jaren droomde ik wel van haar maar daar zou het dan ook bij blijven.
Maar tot een week geleden opbelde ze me op om eens gezellig een middagje te kletsen. Dat gebeurde wel vaker maar altijd zonder enige verdere toenadering.
We hadden drie uur afgesproken en natuurlijk was het half vier toen de ging de deurbel ging “hoi Gea” verwelkomde ik haar en zoende haar drie keer op haar wang.
“Hoe is het met jou “ vroeg ik ze antwoorde dat goed ging en gaf me een plant die ik op tafel zette.
We gingen op de bank zitten en deelde alle familie nieuwtjes uit en in een stilte die even viel hoorde ik haar zeggen “do you like to fuck my ass” …Ik keek haar verbouwereerd en vragend aan.
Ik keek haar aan en dacht dat ik het niet goed verstaan had of dat ze wat anders bedoelde.
Ze stond op van de bank en liet haar rok vallen “Begrijp je me niet of wil je niet“ vroeg ze me wat geďrriteerd , ik keek haar aan maar kon geen zinnig woord uitbrengen.
Ze trok al haar kleren uit en zo stond ze spiernaakt voor me , Gea had twee kinderen en dat toonde haar lichaam aan ook wel aan de meeste fut was er wel uit maar toch nog aantrekkelijk om te zien.
Wat me wel opviel was de bos schaamhaar “Zal ik je scheren Gea” vroeg ik en tot mijn grote verbazing stemde ze ermee in.
Ik maakte plaats op de kamertafel en Gea ging op de tafel liggen trok haar knieën op en zetten haar voeten op de tafel ,ze spreidde haar benen en ik keek nu tegen haar zwaar behaarde kut aan.
Terwijl ze daar lag haastte ik me in eerste instantie een schaar te pakken om het meeste haar weg te knippen , ik ging voor de tafel staan en begon haar schaamhaar weg te knippen.
Als volleerd kapper knipte ik al het haar van haar kut en veegde de losse haartjes weg.
Ik verwisselde de schaar voor een scheermes en scheerkwast waarmee ik de overige stekeltjes in smeerde wat haar zo te horen opwond.
“Wil je nog wat laten staan of moet ik alles er af scheren ?” “Haal alles er maar af” Antwoorde ze en zo deed ik, met een handdoek veegde ik het laatste scheerschuim weg.

New Comment
Show It Off